top of page

 

Com resonen les activitats de l'escola dins del seu espai ? Com, gràcies als espais de l'escola, les activitats prenen vida i existeixen a través del so? El so dels tallers fa existir l'espai. L'espai, així mateix, permet a les activitats d'existir en un pla sonor. 

 

Com sonoran, doncs, els tallers, les classes, els passos i les converses, dins del nou edifici ? Trobarem a faltar la manera en què les formes de l'antic edifici feien (re)sonar les nostres activitats ? Adaptarem els nostres gests a les noves sonoritats ? Canviaran les nostres veus ?

 

Deixeu-vos endur en aquests quatre recorreguts, quatre breus visites sonores de l'escola. Sentiu com els espais que ara despedim es fan presents a través de les resonàncies dels sons, de les veus. Escolteu com els espais s'obren i es tanquen en funció de la mida, de la forma, dels materials que els recobreixen. Sentiu com els diferents espais i tallers comuniquen entre ells a través del so : com els sons s'infiltren d'una sala a una altra, com els sons de l'exterior penetren i es barregen amb els sons de l'interior. No us deixeu distreure per la precisió dels sons i les activitats i busqueu en les seves resonàncies l'essència de l'edifici que ens ha acollit durant tots aquests anys. 

 

En aquests recorreguts sonors hi sentireu l'activitat de l'escola la primera setmana del mes de maig de 2017. Els protagonistes d'aquests enregistraments no són els alumnes, els professors, el personal de l'administració; sino els espais.

L'ÚLTIM RESSÒ

bottom of page